社交媒体

社交媒体:dé趋势,特色en必读voor de tweede helft van 2021

0

De vakantieperiode loopt ten einde。希望是蓄电池,是理想,是理想,是理想,是理想,是理想,是理想。想要看的东西,必须要看的东西,必须要看的东西。我,我,肯尼斯,诺格,奥普克里肯?《dit artikel praten we je bij over de opvallendste trend en niewe》刊登了社交媒体必读的内容。

社交媒体趋势& onderzoeken

Ondanks oproepen uit allerlei hoeken om niet te bouwen op gehuurde grond van techgiganten,2021年的社交媒体是多么的精彩啊.Als je kijkt naarhet huidige socialmedia-gebruik van Nederlanders我看得很直接。我们是社会的使者én我是我的使者,我的使者。Dat daar per leeftijdscategorie flinke verschillen in zitten, light voor de hand。Zo bereik je jongeren bijvoorbeeld TikTok @ niet op Facebook。

你的社会是怎样的?Deze artikelen die我们afgelopen tijd publiceerden op Frankwatching staan bomvol mooie voorbeelden:

完全的隐私在控制之中

在社交媒体的技术上。Maar Sjef Kerkhofs gooide het dit jaar over een andere boeg。2021年社交媒体趋势之夜。我的秘密数据,我的隐私,我的技术,我的秘密,我的秘密,我的秘密,我的秘密。网络甚至在调节中被命名。TikTok上的Instagram上的,flink上的隐私。苹果iOS 14的更新包含了社交功能。后来Daarover米尔。Hier lees je al zijn voorspellingen voor 2021社交媒体。

De strijd om aandacht

社交媒体平台上的社交媒体平台。De rode drad van veel ontwikkelingen en nieuwe特色是社交媒体-kanalen steeds meer op elkaar gaan lijken。Om een voorbeeld te noemen:“故事”在Snapchat、Instagram、Facebook、YouTube、Whatsapp、LinkedIn和Pinterest上都能看到。En terwijl Twitter de zogenaamde舰队alweerUit de app heeft verwijderd,测试TikTok nu óók een故事功能。

Andersom hebben Instagram (en in de VS nu ook Facebook) Reels en YouTube短片natuurlijk verdacht veel weg van het概念van TikTok。Ze spelen allemaal in op de简式videotrend。Datzelfde zie je gebeuren op het gebied van现场音频。Clubhouse赢得了snnel terrein, waaropTwitter空间,Facebook Live Audio Rooms和Spotify GreenroomSnel de concurrentie aangingen。

Muur遇见tekst我们喜欢你太bij社交媒体更新

社交购物

即使是产品重量的特色网站,社交媒体的书籍也很重要。社交媒体平台,社交(直播)购物天堂。Pinterest商店的外观,Facebook购物在应用程序中,Instagram购物在应用程序中。TikTok将在应用程序中Kondigde onlang甚至在应用程序内winkeltabblaan在同一个工作地,他遇到了Shopify。Daarbij worden gebruikers通过TikTok门手势naar producten在de Shopify-webshop。

商店op社交媒体zonder daar nog de app voor te hoeven verlaten, word volgens Milou Grunder binnenkort écht蓬勃发展。En AR kan daar ook een grote rol in gaan spelen。Het kan geen kwaad je vast在de mogelijkheden van social commerce te verdiepenEn je voor te bereidenOm er mee te开始

Op即使它们:

Praktische技巧

我们甚至在视觉上,在视觉上,在平台上。Daarom vind je hier即使是handig overzicht van alle socialmedia-afmetingen van 2021.玛尔·艾伦遇到了德·阿夫梅丁根·本·耶尔尼特。我们将会在社交媒体上发挥创意。Deze 11 handige应用程序en deze24 doe-het-zelf设计工具帮我做范·斯特克的视觉效果。

En laten we eerlijk zijn: wie écht de scrollende duim将会停止,maakt gebruik van bewegend beeld。想要视频霸气的社交媒体在allle vormen en maten。Sjef Kerkhofs maakte甚至是overzicht van视频格式在社交媒体的视频营销中去死吧。包括甚至handig模式满足每个卡纳尔的所有视频格式的规格。

Op即使它们:

种在

LinkedIn

Het gebruik van LinkedIn zit nog steeds in lift。Maar op het vlak van organizer bereik light at ingewikkelder。组织会见了有关的weinig volgers zien nog groei, maar bij grotere bedrijfspagina的daalt het bereik, ondervonden Sebastiaan Nagel en Judith Eversdijk在hunonderzoek naar LinkedIn-bedrijfspagina的开始说基列耶琳就寻见了。有了成功的基准,就有了成功的开端。

趋势en nieuwe特色

Hoe dan ook blijft je linked - beddrijfspagina belangrijk。Het geeft je bedrijf, groot of klein,甚至gezicht en de mogelijkheid om te adverteren。Bovendien kwamen er voor bedrijfspagina的verschillende functies bij。2021年的功能发展趋势李我昨天

代表新功能的价值,克雷根人就像LinkedIn-profielen遇见deLinkedIn创建者模式En de daarbij behorende封面故事本书甚至升级。Daarmee tover je je profielfoto om tot een peonlike 20秒音高potentiële werkgevers, vakgenten的opdrachtgevers。Zo pak je dat aan

赛克赛斯op LinkedIn

遇见了艾伦·艾恩·斯特克,本·耶尔·纳图利克·诺格尼特。Marjolein Bongers deelt10 belangrijke tips voor zakelijk成功10个具体的建议.小提示:在onze播客HelloMasters中,我们在linkedin上发布了Marcel MolenaarDe geheimen van het platform

Op即使它们:

LinkedIn创建者模式

TikTok

Wat je er ook van vindt: TikTok是gróót。Het werd的应用程序在2020年。Facebook非游戏应用程序3 miljard下载

在荷兰,behoort de app ook tot een van de snelle stijgers,Zagen we al在het socialmedia-onderzoek voor 2021.Zowel het aantal gebruikers als het dagelijks gebruik stegen giant sch。简式视频是热的。Hoewel…ooit best to TikTok uit视频的van 15 en vervolgens 30秒,maar sinds vorige maand是mogelijk视频的tott 3分钟上传。在wordt er得到和录像带的面包车见了面。甚至logische stap die TikTok dichter bij de concurrentie van YouTube en Facebook brengt én meer ruimte creeëert voor adverties。

TikTok voor bedrijven

在社交媒体战略van jouw组织的onderneming中,TikTok的mete nemen ?丹正忙着呢Om deze tips eens door te nemen, je in te lezen overadverteren op TikTok.在招聘人员和人力资源经理的平台上,有兴趣的人在“简历”程序上见过面在德toekomsthun cv kunnen pitchen in TikTok-video 's。LinkedIn,挪开

隐私问题在aanscherpingen

马尔正在看阿尔提杰登Veel kritiek op de app.在我的世界里,在我的世界里,在我的世界里,在我的世界里。TikTok的标准隐私-instellingen voor minderjarigen aan.这是我的家乡,我的家乡,我的家乡,我的家乡。Hier vind je een paar tips

Daarnaast verbetert het平台正在处理TikTok-video的word gemodererd。甚至nieuwe技术gaat视频的die tegen de regels在gaanautomatisch verwijderen.他自动机,van内容,温和的,moet de veiligheidsteams ondersteunen en beschermt hen én (jonge) gebruikers tegen blootstelling aan schokkende内容。

Op即使它们:

社交媒体应用抖音安装

Instagram

De Feed, Stories, IGTV, Reels, Gidsen en Shopping…Kirsten Jassies noemde heind vorig jaar al haar trend-overzicht: er zijn op Instagram véél contentvormen en mogelijkheden om je te profileren。instagram购物是不可阻挡的,maar het甚至没有一个Reels hingging redten。我的意思是,我的意思是,我的意思是,我的意思是,我的意思是,我的意思是。视频是dan ook een van de speerpunten van de app, deed Instagram-hoofd Adam Mosseri deze zomer uit de doeken, want, zei hij:

Instagram是niet langer een app voor het delen van foto的。

Nieuwe特性

这是在新功能上的变化,而不是在新功能上的变化。Ze zijn zowel gericht op娱乐als de gebruiksvriendelijkheid van视频格式op Instagram。Denk感染。住的房间, maar ook ' kleinere更新' als标题贴纸om故事te ondertitelenen een vertical functie voor anderstalige Stories。看,即使在网上,功能的地板上,馈送视频的是在de maak。En laten我们继续uitbreiding van Reels niet vergeten,遇到了Reels Ads En Reels van 60秒的最新更新。

Andere interessante functionaliteiten die最近的

  • 故事支持概念
  • Link-stickers
  • 统计ken terugkijken tot 90达恩

Daarnaast zitten een aantal handige的特征是睾丸酶de ontwikkel-中的nog。Het zijn er zoveel, dat we ze bundelden即使在这样的情况下,instagram的更新也比功能更重要& veiligheid die je hier kunt lezen.lees de uitgebreide更新在故事op Instagram的het verdwijnen van de刷屏功能

卷voor bedrijven

De komst van Reels Ads die遇见了'赞助商' ' Gepromoot ' tussen De reguliere Reels在De feed verschijnen, maakt het nog interessanter om als bedrijf遇见了Reels te starten。Volgens Instagram这是瑞尔斯的最好的图片图片我想说的是我想说的是我想说的是我想说的是我想说的是我想说的是我想说的是。

在卷轴中,我的创造力。Heb jij deze Instagram-feature nog niet geprobeerd?乐天在de Weij en Jayla Kan deelden huntips om遇见了je merk遇见了Reels aan de渣te gaan,包括甚至aantal inspirerende voorbeelden van bedrijven。

在instagram上的帖子,要比那些神秘的内容更好。onlang gaf Instagram inzicht in hoe hun algorithm itme werkt。Pelpina Trip, legt het je在哈雾视频2分钟即可。有酒,有酒,有酒,有酒,有酒.在diezelfde reeks waarin Instagram meer inzicht geeft In hoe de app werkt, leggen ze uithoe de zoekfunctie van Instagram werkt

合格者饼干

用户生成内容

Tot slot nog een leestip:这是自然幻想球迷van jouw merk zich daar对uitlaten的在线肯定。En misschen将会死用户生成内容welhergebruiken op het instagram账号van jouw organizatie。Maar mag dat eigenlijk zomaar?在锄heurthet eigenlijk吗?Charlotte Meindersma deelde在haar artikelde regels的内容范·安德伦·德伦·奥普Instagram

我很感兴趣,artikelen vind je onder de tagInstagram

Op即使它们:

脸谱网

是的,遇见了grofweg 1,9 miljard dagelijkse en 2,8 miljard maandelijkse active gebruikersHet tweede kwartaal van 2021是Facebook nog steeds alleshalve dood。En ze zitten dan ook niet still。

en ontwikkelingen特性

Zo在10 jaar中打败了facebook chatdienst Messenger。于是,格维耶德遇到了这个词10 nieuwe特性Die de komende tijd worden uitgerold。我们会遇见我们的朋友。

Verder experimenteert Facebook sinds四月相遇de功能热线,wat lijkt op een mix tussen Clubhouse en Instagram Live。En kondigden ze在juni club house的竞争对手Live Audio Rooms aan。Hier lees je meer over de verschillende live audio apps

看,最后,朱尼公告Gelanceerd, een platform waarop onafhankelijke contentmakers hun content kunnen delen met (betalende) abonnees。Van artikelen tot播客,Live Audio Rooms en nieuwsbrieven。一堆一堆的Twitter的overame van Revue.这是在浏览图片分享网站ook op Facebook word uitgerold

Adverteren op Facebook

我的组织将vasthouden zal moeten blijven学生op betrokkenheid en交互。Maar wie niet afhankelijk将zjn van de grillen van het algoritme, onkomt niet aadteren。Facebook上的广告仍然很火爆。iOS 14更新van Apple gooide roet in het etten。Sinds de update krijgen Apple-gebruikers bij onder andere Facebook甚至弹出式waarin ze显式toestemming moeten geven om跟踪toe te staan。这是一个很好的例子。De update是er inmiddels al lang en breed, maar voor wie er nog mee worstelt kan deze artikelen eens teruglezen:

鲲je sowieso nog wel wat hulp gebruiken bij adverteren op Facebook in een steeds meer cookieloze toekomst?比安卡Bergshoeffdeelde Power 5-methodeOm hte beste suit je注意te halen。我希望我能注意到,dan vind je hier uitleg在facebook上评论广告

范社交媒体纳尔元宇宙

让我们看一看,这是我们的未来,这是我们的未来,这是我们的未来。就连社交网络高手om miljoenen mensen也遇到了elkaar te verbinden。瓦尔比吉和我的朋友们在一起,就像遇见了其他的人,甚至是其他的人。这是一种超现实主义的结合,让舍勒和omschrijft“书呆子和创新者”。Maar voor wie het interesting vindtzjn artikel zeker甚至aanrader

Op即使它们:

facebook的广告

推特

Midden in de tsunami van社交媒体更新zou je Twitter bijna vergeten。En aan de hand van grillige lijn inHet socialmedia-onderzoek van 2021die het gebruik van Twitter在荷兰aanduidt, zou je ook je结论kunnen trekken。

Maar推特,沉重,duidelijk andere plannen。我们将在2023 de inkomsten verdubbelen en streeft naar 315 miljoen dagelijks active gebruikers。En dus draw het platform al lang niet meer allen om berichten van 280 tekens。

Om de doelstellingen te bereiken, wordt er volop geëxperimenteerd met nieuwe features en worden allerlei updates uitgerold。deeen succesvoller dan De ander。Zo werd de Stories-feature舰队na de uitrol afgelopen十一月,onlangs alweer teruggedraaid我爱你,我爱你。与clubhouse竞争的Twitter Spaces的现场音频功能是veelbelovendor en krijgt een dramente plek in De app, waar voorheen机队te vinden waren。看看Twitter上的隔夜名van nieuwsbriefplatform Revue kun je niet meer heen。Zo kun je je nu via Twitter-profielen die dat aanbieden abonneren op een nieuwsbrief。Hier lees je meer over laatste ontwikkelingen van Twitter。De tijd zal ons leren的het lukt om gebruikers的巨大的te houden en aan te trekken遇到了deze nieuwe的特征。

Op即使它们:

Aan de渣遇见了je socialmedia- strategy voor 2022

自然趋势,自然趋势,自然趋势。En waarschijnlijk实验者遇到了新特征En nieuwe kanalen。安斯兰地区扎尔比吉堡床的马尔尼埃尔克趋势。Bovendien volgen ontwikkelingen elkaar sneller op dan je kunt bijbenen meet je strategie。Zoals Sjef Kerkhofs dan ook schrijft:

这是一个非常可靠的社交媒体——战略te bepalen die jaren kunt gebruiken。这是一个很重要的项目。

Hoe zorg je dan voor even最新的en wendbare socialmedia-strategie吗?Elke organisation是anders en dus是er helaas geen标准模型,maar de eerste logische stap甚至是nulmeting uitvoeren。我的家乡,我的家乡,我的家乡,我的家乡。

门dit框架te gebruiken这是一个有组织的时刻,有组织的时刻,有组织的时刻。开始见审计从te zien hoe de zaken er nu voor staan en werk van daaruit verder。

米尔lezen吗?

看有趣的om te lezen om jezelf klar te stomen voor de eindsprint naar 2022:夏天结束了网络营销在死在contentmarketing & schrijven

Veel leesplezier !