客户体验

De 10 handigste &白细胞应用程序voor deze zomer☀️

0

Zomer是de tijd om te ontspannen én nieuwe dingen te ontdekken。在我的生命中,在我的生命中,在我的生命中,在我的生命中,在我的生命中,在我的生命中,在我的生命中。你最喜欢的app是什么?

1.滴

Waarschijnlijk肯我Duolingo嗯:即使是bekende app voor het leren van een nieuwe taal。我们的未来会是怎样的?我们的未来会是怎样的?丹是德的app滴,连,leuke om te proberen。Deze (betaalde) taal-app beschikt over 41 talen en verschillende spelletjes。

它是焦点之光,是文法之光,是文法之光。je een (beuje) nieuwe taal leren om te gebruiken在je vakantieland?丹帮助滴水从他说,herkennen en verstaan下的knie te krijgen。gramatica是dan minder boeiend。

这个应用程序是al meer dan 5 miljoen keer gedownload en获得了239,000条评论scothij een 4.4,这是niet mis!

应用滴。

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

2.阿莱bankjes

我甚至是stukje wandelen en我将会onderweg甚至uitrusten of picknicken?这是在bururt的Alle bankjes geeft je een mooi overzicht van ' Alle bankjes ' en picknicktafels。Er staan inmiddels al 150.000荷兰银行。

难道连银行都死了吗?Dan voeg je ' m even voudig toe。环路是富有的,甚至是银行的?Dan kun je dit ook melden。那个maakt Alle bankeheige ' help elkaar ' -app die behoorlijk latest是。

应用阿莱bankjes。

下载海尔voor安卓, niet beschikbaar voor iOS。

3.堆栈

我有什么事要做吗?我有什么事要做吗?Dan kan ik persononlijk de app STACK aanbevelen。Je hebt naturlijk ook de bekende云存储-apps zoals谷歌Foto 's, maar daar ben ik zelf geen fan van (en谷歌weet al geneg)。

STACK kun je downloaden als app, maar je kunt er ook heen通过je浏览器。Simpelweg via de url die是opgebouwd uit je gebruikersnaam + stackstorage.com。杜bijvoorbeeld: pietjepuk.stackstorage.com。连两个字都没碰到。我通过电话的所有电脑,我要做的是。

Ik gebruik STACK zelf voor meer dan alleen foto 's。Loonstrookjes, belangrijke documenten, festivaltickets, alles stop ik in mapjes。他把van de foto的naar een map op STACK gaat ook makkelijk en kan批量上传。Toen de app net op de markt kwam是hij免费的,inmiddels betaal je voor 250GB€2,en voor 1.000GB€10。Ik betaal het遇见liefde。

堆栈

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

4.Sidelyne

Ga je op vakantie en ben je een sportfan?丹是deze app iets voor jou。遇见Sidelyne kun je namelijk sportwedstrijden vinden die在de bururt zijn。我的位置,我的运动,我的基准点。我们的体育文化通过运动证明。

De ontwikkelaars hebben een mooie missie: Sidelyne brengt sportfans en sportclubs samen om lokale sportevenementen rendabeler te maken。Je steunt namelijk遇到了Je bezoek aan esportwedstrijd de club。

Sidelyne

在这里下载voor安卓在昨天voor iOS

5.BeReal

Deze app mag wat mij betreft niet onbret lijstje。De社交应用BeReal是在,在het aantal gebruikers。它甚至是Snapchat、Instagram (Stories) en apps waarin je een fotodagboek bij kunt houden (iedere dag een foto uploaden)的一种混合。

这一切都是偶然的,偶然的,偶然的,偶然的,偶然的,偶然的,偶然的,偶然的。就在那两分钟的最后一刻。Daar komt de naam van de app ook vandaan, ' BeReal ',在2分钟kun je namelijk weinig in scène zetten en de app beschikt ook niet over filter of andere opmaakopties。我在那一刻就弯了腰。

Daarbij maakt de app tegelijkertijd een photo遇见je gewone camera遇见je前置摄像头。En pas als je een foto hebt gedeeld, kun je de foto 's van je connecties zien。我的语言是这样的,是这样的,是这样的,是这样的。

Als ik heel eerlijk ben, zakt bij mezelf de interesse al weer een beje weg, maar ik heb er toch 3 maanden lol van gehad。Leuk voor in de zomer, om te delen wat je zoal doet!

应用BeReal。

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

6.Yr.no

Waar本土知识vorig基列耶琳就寻见我的雷达benoemde voor het checken van (meer dan alleen) het weer, stoot dit jaar de Noorse app Yr Buienradar van de troon。DroidApp在10种不同的环境下进行试验,是最适合试验的。

拼写是nauwkeurig,应用是vrij van reclame en je kunt het weer per uur vier dagen vooruitkijken。在这段时间里,它似乎是有作用的。即使是handige,完成准确的应用程序。

应用Yr.no

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

7.Podimo

我在电视的社交节目中看到的是:4月15日在荷兰。Deze podcast-app gaat daarmee under andere de strijd aan met het geliefde Spotify (alleen op podcast-gebied dan)。通过app Podimo kun je namelijk alleen播客luisteren。Daarom word het ook well ' de Netflix voor podcast '基因组。

Ben jij een播客迷?丹是deze app waarschijnlijk wel iets voor jou。Sommige播客制作者zijn ook overgestapt van Spotify naar Podimo, waardoor je ze alleen nog maar via die app kunt beluisteren。Sommigen daarvan vallen onder独家的aanbod waar je allen toegang tot krijgt als je betaalt。

Hoe de app precies werkt, lees je inhet artikel van mijn collega Elsemieke

Podimo podcast-app

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

8.Stocard

我爱你,我爱你,我爱你。Zo niet:下载' m dan vandaag nog。Deze app maakt je leven namelijk een stukje makkelijker。在Stocard kun je al je bonus-, korting- en andere spaarkaarten koppelen, zodat je binnen 1 app alles bij de hand hebt。Van de Albert Heijn-bonuskaart tot Air Miles, Karwei en de ANWB。

Naast het toevoegen van je kaarten, staan er in de app ook leuke kortingsacties。Heb jij je Kruidvat-kaart gekoppeld?丹,我的,我的,我的,我的,我的,我的。Handig !

Stocard下载海尔voor安卓海尔voor iOS

9.PackPoint

Ik heb deze app-tip al keer eerder基因,maar Ik vind ' m voor de herhaling ward: PackPoint是een hele handige app voor het samenstellen van je paklijst。在我的心里,我的心里,我的心里,我的心里,我的心里,我的心里,我的心里,我的心里,我的心里。Deze app帮助je op weg。

包点处理,在提示的基础上处理,在操作的基础上处理。摄政het daar吗?Dan staat er even雨披op de lijst。het superheet吗?丹·沃尔德·佐内布兰德遇到了甚至霍格·恩根根。Daarnaast kun je aangeven wat voor activity vitvititen je op vakantie gaat doen en met wie je reist。Ook daar houdt de app dan rekening mee。De samengestelde lijst kun je vervolgens ook delen meet je reisgenten。

PackPoint。

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

10.重修表面

Grappig gevaarlijk吗?Er zijn inmiddels talloze apps en tools op de markt waarmee je zelf深的假货kunt这个词。Maar laten we er even vanuit gaan dat je op zoek bent naar een lolletje: dan is Reface een leuke app om mee te spelen。Het kost helaas welgeld:€34,99 voor终身使用权和€5,49 voor甚至一周。锄头het werkt吗?Dat zie je in deze视频:

合格者饼干

下载海尔voor安卓海尔voor iOS

Dat是“米!为什么会死?Laat het weten via de comments。