网络营销

9 boeken die je deze zomer will lezen[提示van de Frankwatching-community]

0

Zomer staat voor vakanties en rust. Alhoewel, rust? Misschien ben je wel volop plannen aan het maken voor de komende maanden en het volgende jaar. En moet je ondertussen ook nog die collega vervangen die zelf op vakantie is. Maar of je deze zomer moet doorwerken of een cocktail drinkt op het strand, er is altijd tijd om een boek te lezen. Laat je inspireren door deze boekentips van de Frankwatching-community!

1.4.000 weken

我的想法,我的想法,我的想法。导演:奥利弗·伯克曼

4000年weken boekcover。Het gemiddelde mensenleeven eintt na 72,6 jaar。丹总是有4000个微弱的声音。你还记得那张叮当响的小纸条吗?他是misschen gezellige gedachte, maar Het kan ook ook enorm waardevol en inspirerend zjn om hier wél bij stil te staan。哪匹马是最好的?伯克·范·伯克曼在他更深的地方。

在zijn uitgebreide的Arjan Broere verteltrecensieOver het boek: "4.000 weken即使是我也要照顾丹最好做的事。Het enige wat je hebt,是je hier nu bent en是eigenlijk ook meer dan geneg。”

2.num 1

在市场上,在市场上,在艺术上,在艺术上,在艺术上,在艺术上,在艺术上

num 1 boekcover。Al jarenlang wordt het delen van free kennis als de heilige graal gezien om meer naamsbekendheid te krijgen。阿特扬·范·厄克尔,安德沙伊德,我,我,达尔,特根沃迪格,尼特,米尔,米。如何je dan welopvalt ?门te entertainen !在哈尔recensiegaat Kim Pot在op de 6 geboden voor e-mailmarketing。Stuur vermakelijke邮件,geen垃圾邮件Verras遇见了je titels en zorg ook voor een betje variatie。米尔越过deze geboden lees je在haar artikel。Leuk om daar alvast甚至开始mee te maken!

Kim Pot over het boek:“Ik heb twee blaadjes in mijn schrift aan nieuwe ideeën waar Ik mee aan de渣坎。en dikke aanrader voor iedere ondernemer en marketingprofessional。”

3.苏格拉底op运动鞋

导演:埃尔克·维斯

苏格拉底op运动鞋书刊封面。Naar aanleiding范onze oproepop onze LinkedIn-pagina voor vakboekentips, reageerde Tessa Evers:“我的想法只是我的想法,我的想法,我的想法。”恩泽夸姆米廷遇见了德泽博恩德蒂普。

苏格拉底op运动鞋Elke Wiss de kunst van een goed gesprek。Ze laat zien waarom我们zo slecht zjn在het stellen van goede vragen én我们在用词上更好。Leer de vaardigheden die nodig zjn om die vragen te stellen die verrassen en aan het denken zetten。我不知道,我不知道,我不知道,我不知道。遇见了安德尔,玛尔乌克遇见了杰泽尔夫。

4.快乐的领袖

成功团队-导演:罗米德·范Commenée

领袖boekcover快乐。Je werkt在一个叫做volverschillende peronlijkheden的团队中遇到了allemaal andere voorkeuren。Niet iedere college a kan het goed meet even andere collega vinden, er is er altijd wel één die zich peronlijk angevallen voelt of de collega die het altijd更好的weet en graag van zich laat horen。是什么类型的?恩welke aanpak werkt?在快乐的领袖bepreekt Romilde van Commenée wat de succesformula is van goed leiderschap。

哈尔的金罐recensie在书的上方:“好极了快乐的领袖格里希特是行动经理,他是我的,我的,我的。will je iets gedaan krijgen在组织waar je werkt中,dan is het goed om still te staan bij遇见了wat voor类型的学院的je te maken hebt。”

5.StoryBrand

导演:唐纳德·米勒和达安·施密特

Storybrand boekcover。这是自然自然的产物。Maar (potentiële) klanten willen weten: waarom is jouw product/dienst van toegevoegde waarde?有什么问题吗?En waarom zal het hun leven verbeteren?我是你,我是你,我是你,我是你,我是你。他的书是daarom essentieel。

“主人”比“我”更喜欢“我”,“我”比“我”更喜欢。它是一种基础,它是一种基础StoryBrand-formule.这是一个网站,社交媒体的展示。creëer我很有效。

6.好极了

导演:简·范·塞顿

Weet wat je zegt bookcover。遇见了taal kun je je verleden en toekomst(她)schrijven, en een wereld opbouwen of afbreken。我爱你,我爱你,我爱你。门dit boek te lezen, leer je wat je écht zegt, hoe bepaalde情境op je overkomen en de rol die taal daarbij speelt。Maar ook hoe je taal inzet om op nieuwe ideeën te komen, te inspireren, overtuigen, beslissen en met en frisse blik en nieuwe werkelijkheid te creëren。

玛雅·范·多德雷赫特行动LinkedIn在他的书中:“他的书遇到了克莱恩插图。这是我的幽默,我的幽默。“我的名字是什么?”“我的名字是什么?”想要wat zeg je eigenlijk écht op basis van de oorspronkelijke betekenis van woden。”

7.内心喜欢批评

导演:哈尔和锡德拉·斯通

内里喜欢批评蒙面书皮。我的内心就像批判,就是我的内心!Maar wist je dat je dat kritische stemmetje ook vóór je kunt laten werken?Vorm het om van tegenstander naar bondgenoot。在它的praktische boek leer, je ononandere hoe, je omgaat遇到了,批评的,批评的,内在的,就像批评的,智慧的,alerte en ondersteunende levenspartner kan worden。

德克·伯克已经离开了LinkedInaan:“即使praktisch pleidooi om minder kritisch te zijn in ons dagelijkse werk én daarbuiten。”

8.Creatief schrijven

编剧:Roy Ishak

Creatief schrijven boekcover。Deze boekentip hebben we vorig jaar ook al gedeeld, maar ook nu werd het weer door onze community naar voren gebracht。Dus het vermelden ward。Dit boek甚至是必读的voor文案en iedereen die creative teksten will schrijven, maar van zichzelf niet zo creatief。

Charlotte Meindersma schrijft在哈尔recensie:“在zjn boek vertelt [Ishak] welke vragen je jezelf moet stellen, welke stijlfiguren je toe kunt passen en hoe je甚至系统gebruikt waarmee je creative copy kunt schrijven。”他是volgens haar een lekker praktisch boek achtergrond en inhoud combineert遇见goede voorbeelden。Het bljft niet hangen bij theory, dus je kunt na je vakantie meteen geïnspireerd aan de渣遇见schrijven!

9.如何赢得朋友并影响他人

导演:戴尔·卡耐基

如何赢得朋友和影响人盖。我们看到了deze tijdloze 1936年的畅销书。这是één van de bekendste boeken over motivatie。戴尔·卡耐基写了这句话,成功了,我相信,我相信,我相信,我相信,我相信,我相信。3个有技术的地方,一个有技术的地方,一个有技术的地方,一个有技术的地方,一个有技术的地方,一个有技术的地方,一个有技术的地方,一个有技术的地方。这是veel waarde voor één boek。

Tjeerd Leendertse raadt dit boek aan viaLinkedIn“广告文案/内容创作者/内容营销人员/内容开发人员都是mensenkennis een goudmijn。”

Heb jij nog mooie boekentips?Deel ze via de reactiemogelijkheid hieronder。

PS Alle links naar boeken zijn子公司。