社交媒体

2022年社交媒体趋势:welke voorspellingen kloppen?(图)

0

我们是2022年的alweer op de helft vanDe maanden vliegen voorbij!De vakantieperiode staat alweer voor De deur。Voor veel bedrijven en ondernemers even生锈时期。这是不可思议的。Te kijken naar Q3 en 4。什么时候相遇的?在deze editie van de serie信息图表日deel ik ook een tussentijdse balans, van de socialmedia-trends。

Tussentijdse氟草胺

在“verschillende onderwerpen”上遇见了“vooruitblikken en verwachte”的潮流。Zo ook over de潮流席卷了社交媒体.说heeftCreatopy本书gedaan。Zij publiceerden在2021年12月,de onderstaande信息图遇见了社交媒体上的12种趋势。我们有一半的jaar verder zjn,就是我们有一半的jaar kunnen verwachten。

即使是趋势在视觉基因组的词汇中,是de keuze voor ondernemers om vaker de functies voor korte video 's te gebruiken: van ontwikkelen tot publiceren。Denk aan Instagram reel, YouTube Shorts en TikTok。De laatstgenemde是一种趋势,一种趋势populariteit van TikTok2022年的Zal verder stijgen。En Facebook blijft nog steeds aan top遇见iedere maand ruim 2,8 miljard active gebruikers。

Maar wat kun je het komende半jaar verwachten op het gebied van社交媒体?在信息图表中,我们可以在市场活动中看到直播流。

社交媒体的12大趋势?卷轴dan naar beneden om de infographic te bekijken。Voor even groter范例klik je op de afbeelding。社交媒体趋势如何?

信息图满足了2022年12个社交媒体趋势。

Ben je甚至liefhebber van信息图表?Volg dan de hele serie信息图表的一天Hierin bespreekbianca van de Ketterij elke keer甚至相关的信息图。