社交媒体

7 redenen om als ondernemer aan de渣te gaan met Pinterest[信息图]

0

是否jouw onderneming of merk actief op één of meerdere socialmediaplatformen?Grote kans dat je antwordt遇到了Facebook, Instagram, LinkedIn en misschen Twitter。Maakt jouw organizatie al gebruik van Pinterest?它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是。我们是7红的,瓦的,我们是Pinterest的,zeker的,甚至是,moet geven的。

Pinterest ?记得不能用

Voor de lezers onondie nog niet zo bekend zjn遇见了那个平台,就是他从那个平台上走了过去。Pinterest甚至是一个社交媒体。Gebruikers verzamelen op hun online prikbord visuele content over verschillende thema 's en onderwerpen。在borden om zo voor hem/haar interessante en inspirerende beelden te verzamelen。

7 argumenten waarom Pinterest relevant is voor jou

Nu je het principe van het platform een betje kent, ben je misschen nog niet overtuigd dat dit社交媒体平台voor jouw组织感兴趣的kan zijn。Toch kan dit wel zo zijn, zowel voor B2B- als voor B2B- organizations。Salesforceontwikkelde de understaande信息图warin zij een aantal argumenten noemen om Pinterest een kans te geven。

即使van de redenen die ze noemen是meer verkeer genereren naar jouw网站。希望我kuntPinterestzen als een visuele zoekmachine。Als een gebruiker een afbeelding bekijkt, hij met een muisklik verwijderd van het originele bestand op de webpagina waar die ooit是geplaatst。En谷歌vangt die链接achter de schermen op. Als iemen甚至afbeelding van jouw网站platst op zjn haar p趣-波登,dan是de kscergroot dat deze vaker geplaatst gaat worden op p趣-波登van andere gebruikers。我要米尔丹德里克瓦特范德宾兹金列宾斯。Gemiddeld word even pin zo 'n tien keer gerepind op het platform。

Nieuwsgierig naar alle argumenten waarom je aan de渣zou moeten gaan met het平台Pinterest?卷轴dan naar beneden om de infographic te bekijken。Klik op de afbeelding voor even groter范例。

Ben je甚至liefhebber van信息图表?Volg dan de hele serie信息图表的一天Hierin bespreekbianca van de Ketterij elke keer甚至相关的信息图。