vwin彩票app

HR和招聘的15条建议

0

Arjan Elbers voorspelde het在2021年9月:werkgevend Nederland krijgt een vet问题。那一刻在我们的历史上是前所未有的。锄头dat komt吗?"婴儿潮时期出生的人在经济上遇到了养老金"阿尔杜斯阿扬

现在Ondanks dat门het stoppen van de en安德利果汁overheidsregelingen het aantal faillisimenten steeg, weegt het aantal werkzoekenden dat hieruit voortkomt不行op特根het aantal beschikbare banen。我们的招聘者,HR-medewerkers en anderen dit vakgebied word de uitdaging om werknemers te scoren groter en groter。最好的建议是有选择的,有选择的,有选择的,有选择的,有选择的,有选择的,有选择的。

只有在选择性

凡·纽维尔工人开始选择自然。Dit hele proces in de afgelopen tijd dramatisch veranderd。这是我的未来,我的未来,我的未来。即使是在beeld weet te brengen的partij die deze verschuiving mooi也是任仕达。

Waar jij ooit in de rij stond voor even baan, staan de banen nu in de rij voor jou。

合格者饼干

Je denkt misschien dat de开发者,verpleegkundigen bouwvakkers in trek zijn, maar er是één groep waar nóg meer vacatures voor openstaan:招聘人员。是的,真实的。Werkgevend Nederland是一个名叫“geschrokken van het personeelstekort en denkt dit te kunnen opplossen met het aannemen van meer”的招聘人员。在集市上有28000个空缺的招聘者。低平火山口范米尔的招聘者是吉恩·戈德·安帕克

是什么意思?他的精神胜过他的人格。计划én de uitvoering moeten voelbaar en geïntegreerd zjn in de hele组织性。En laat het beeld van een afgetimmerde vacature varen。活力,甚至功能,甚至热情。

Nieuwe aanwas开始bij oude aanwas

Voordat je begint在gesprek te gaan遇见de zoektocht naar nieuwe collega,是het aan te raden om erst在gesprek te gaan遇见je huidige medewerkers。这是een van de tips的死Celine Goud deelt在哈雾artikel.我将在组织上把水弄湿,把水弄湿,把水弄湿,把水弄湿。

Hebben veel medewerkers dezelfde behoefte?丹是克里根的根。我的天,我的天,我的天,我的天。在组织上,在交流上,在沟通上,我们是这样的。

这是' bijzondere ' regelingen kunnen je als werkgever late opvallen bij werkzoekenden。荷兰银行的朋友。Daar hebben en regeling, je een aantal dagen per jaar ' vrij ' krijgt om vrijwilligerswerk te doen。这是我的个人风格,即使是在这里!

混杂物Jepmaomschrijft说雇主的价值主张:有组织的工作,有组织的工作,有组织的工作。maakt jou uniek als werkgever是什么?什么是你的家乡?你的家乡?Gebruik dit als basis van je werving。

Vernieuwende methoden

这是我的标准,我的标准威尔bij-site, kun je ook je blk verbreden。有没有比文登的(jonge) werkzoekenden zich bijvoorbeeld moment teel?就是社交媒体。具体说明:TikTok。这是一个非常有效的平台新手和年轻的专业人士

Je verwacht het misschien niet, maar de grootste groep Tiktokkers是tussen de 20 en 24 jaar。TikTok是一个完美的平台,有起点,有阶段。

Kijk bijvoorbeeld maar eens naardeze TikTokvan Albert Heijn Veenendaal-Oost。德泽视频获得了574个赞,29个反应是37个科尔。tiktok账号“maar”603 volgers heavy。Zoals je aan deze video kunt zien, en bijvoorbeeld ook aan dit voorbeeld van deEfteling, hoeft het ook geen gelikte video te zijn。锄头抄写,锄头鉴证师锄头修车。En dat是noprecies wat potentiële werknemers willen zien: hoe het er écht aan toe gaat in het beddrijf。

TikTok-video的内容和招聘视频的内容一样。在昂德斯坦德的视频中,Pelpina hiervoor被处死5 handige技巧

合格者饼干

Ben je inmiddels geïnspireerd en geemotiveerd om naar het volgende招聘level te gaan?Bekijk dan ook zeker even deze 2 sterke voorbeelden van wervingsstrategieën vanKruidvat en防御

Nog even op een rij:

Vernieuwende vacatures

那是什么东西?那是什么东西?那是什么东西范登埃尔森楼8个创意技巧voor je vacature。Eigenlijk zijn de tips bedoeld voor vacatures in de creative sector, maar ik denk dat alle branch wat aan deze tips hebben。Ik deel 3, komenze !

1.Gebruik beeld

那个kan natuurlijk een video zijn, maar foto的maken ook al een wereld van verschil。hoevel van de vacatures die jij tot nu toe hebt gezien opgeleukt连foto anderbeeld都见过吗?Als je het aan mij vraagt: geen。Op het logo en misschen wat huisstijlelementen na zie je maar weinig beeldmaterials in vacvaces。

信息图团队的信息图van hoe je gemiddelde werk周的。弗兰克先生,看我们看我。Zo hebben,我们最近vwin彩票直营 .Bij onzenieuwste vacature(我们甚至UX/ ui设计师,zegt het voort) kan er nog wel wat winbehaald worden。即使是foto van slechts 7 Frankwatchers也是deze pagina aardig kaal。

2.Sollicitatiebrief……

你是说即使kandidaat perse甚至sollicitatiebrief schrijven, mag het ook een video zijn?misschien een geluidsopname, meteen een kopje koffie是什么意思?锄头护工drempels de kandidaat ervaart,锄头泥工de kans opeen solitant。

3.Houd het concreet

Vermijd onduidelijke vacaturetaal。Denk aan de ' vlotte pen ' de ' dynamische baan ' en de ' 9 tot 5-mentaliteit '。什么叫bedoel je daarmee?什么会je nou echt dat de kandidaat goed kan。这是在坎迪达,zonder teveel moeite甚至lekker leesbaar tekstje uit z n mouw schudt?Schrijf dat dan op, in plaats van ' een vlotte pen '。

Naast deze tips, zijn er ook nog beïnvloedingstechnieken die je kunt toepassen in je vacature。琳西·杰普玛·施里克·希尔有趣,artikel结束了。Zij sprak见面Tadema考, oprichter van én高级顾问arbeidsmarktcommunicatie bij Voor Tekst,关于schrijftechnieken die de kans op sollicitantten op jouw vacatures vergroten。

即使van de tips die ze deelt, gaat over het gebruik van het woordje ' maar '。李斯德昂德斯坦德zinnen maar eens, dan weet je waarschijnlijk al waar de tip over gaat。

Voorbeeld van het gebruik van het word maar在津宁

有兴趣吗?李斯,丹,齐克,还有阿蒂克尔,范,林西!

Nog even op een rij:

Werknemers behouden

Oké,所有提示在werknemers zoeken, vinden en aan boord trekken zijn leuk, maar dan komt het allerbelangrijkste onderdeel: het behouden van je werknemers。Volgens混杂物Jepma是goed werkgeverschap hét wapen tegen personeelstekort。“Het zorgt voor een hogere betrokkenheid, minder stress én meer werkgeluk onder huidige medewerkers。”

这是我最喜欢的东西,我喜欢的东西,我喜欢的东西,我喜欢的东西。在他的身上,在他的身上,在他的身上,在他的身上。Linsey deelt 4 belangrijke eigenschappen voor even goede werkgever:

  1. Oog voor de ideale werk-privé balans
  2. 把注意力集中在那些人身上
  3. Medewerkersbetrokkenheid vergroten door openheid
  4. 反馈是één van de prioriteiten

伊丽莎白霍夫Omschrijft deze focus van werkgevers op werknemers in haar artikel als '怜悯leidinggeven ':透明的,duidelijk leiderschap vanuit een menselijke insteek。

hierbij ook zeker van belang是:这是我的生命.Zo hebben wij (degenen die wilden) bij frank监视着最新的gezondheidscheck门。Van een uitgebreide online vragenlist over je mentale welzjn,压力水平在运动的动力上,在运动的动力上,在血的力量上,在血的力量上,在血的力量上,在血的力量上。Na het insturen kun je in de online omgeving zeen hoe het是gesteld met je (mentale) gezondheid en worden er tips gedeeld over bijvoorbeeld je eet- en beweeggedrag。

Deze focus op je werknemers heefook卷入op hetwerkgeluk.“33% meer winstgevendheid, 45% meer productivity, 66% minder ziekteverzuim en 300% meer innovation”,aldusJorieke Levink

Nog even op een rij:

Dat是“米!这是一个有选择性的问题。那是很重要的。即使是在商业创新的过程中也会有这种情况。Ontdek nieuwe mogelijkheden, werk samen met verschillende teams, bevraag je medewerkers, maak er een leuk project van Succes!