社交媒体

20 jaar社交媒体:de hoogtepunten op een rij[信息图表]

0

她内心的jij je nog waarover jouw eerste twitter berichging ?facebook账号hebt aangemaakt?你的网友Instagram是什么样子的?Het lijkt nog zo kort geleden, maar ondertussen zijn we al jaren actief op verschillende社交媒体。斯特克·诺格,他是阿尔比吉纳20贾尔·格尔登在维也纳的社交网络上!我们blikken terug op de ontwikkelingen。

De geschiedenis van社交媒体

Misschien heb je niet zo scherp wat het eerste échte社交媒体平台是一个非常活跃的社交媒体平台。De ontwikkelingen speelden al in De jaren 90, maar kwam aan het begin van deze eeuw in sneltreinvaart terecht。努,比吉纳20 jaar verder, vondOktopost这是我的时刻,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间,我的时间。这是在信息图中看到的。

我的空间,领英,脸书

De tijdlijn创办于2003年。我们的平台是Myspace。这是niet de enige网站,想看het zakelijke平台LinkedIn zag in dit jaar het levenslicht。即使是后来的马克·扎克伯格“zjn”Facebook的“voor het grote publiek en kon de并发”遇见了andere平台的开始。2006年,kwam Twitter uit, waar het publiek甚至moest wennen aan de manier van het gebruik。Het duurde toen nog 4 jaar voordat we aan de渣konden op onze移动电视遇见了平台Instagram (stiekem verwacht je niet dat Instagram al 12 jaar oud is!)在平台上,在strijden遇见了elkaar om De gebruikers en lanceren verschillende functies en opties om De popular itititeit niet teverliezen。像Snapchat和抖音一样的应用程序。

Nieuwsgierig naar alle details van bijna 20 jaar社交媒体?卷轴dan naar beneden om de infographic te bekijken。Klik op de afbeelding voor even groter范例。

Ben je甚至liefhebber van信息图表?Volg dan de hele serie信息图表的一天Hierin bespreekbianca van de Ketterij elke keer甚至相关的信息图。

与门头布鲁克·拉克不溅水花