Innovatie

亚马逊koopt iRobot: stofzuigen of dataslurpen?

0

亚马逊开始augustus bekend het bedrijf iRobot超过te nemen voor $1.7 miljard。iRobot是为zuigers设计的van de Roomba机器人。Maar waarom doet Amazon dat?

Stofzuigen en marktgroei吗?

齐克将杰夫·贝索斯·格拉格和他的领袖会在schone vloer的重量。Daar hoef je iRobot niet voor te kopen,亚马逊通过haar网站verkoopt gewoon Roomba 's。

新市场的情况很好,就像亚马逊在未来的经营一样。De erste Roomba komt uit 2002 en zoals je kunt zien op De site vanStatista是het marktaandeel van Roomba dalende。他是一匹骏马。Ecovacs是亚马逊网站verkocht上的数字。市场占有率:17%年复合增长率(年复合增长率) volgensGrandViewResearch.Maar ook hierbij geldt dat heet niet noodzakelijk是机器人。

Verkoop Roomba's通过亚马逊。

De technologische voorspong van iRobot是indertijd groot。iRobot于1990年在麻省理工学院成立。机器人的名字叫op自主schoonmaakrobots。Andere partijen op de market, zoals Neato, Ecovacs en Dyson hebben de basis de zelfde technology。我们在热里看到了Roomba史密森尼博物馆, deerste uit 2002!

Dataslurpen

在国家元首和国家元首之间的关系。在亚马逊,Laat ik een inkijkje geven。他已经卧床不起了。就连范德维涅格也睡在了那个房间里。亚马逊的零售商们在平台上运作,直接同时运营本特征网络和交通流量。我很高兴,vaker。Toen AO在荷兰开始(zie hiermijn artikel)我是van Bol.com的合伙人。亚马逊是在荷兰安维齐,安德斯丹遇见德杜伊特网站。Toen al是data de motor (klanten die dit kochten, kopen ook…等)。

纽约时报的Sterker nog volgens de New York Times是Peloton,货车运动自行车制造商,通过亚马逊。在het artikel为什么Peloton要在亚马逊上销售吉文aan dat Peloton (en andere beddrijven zoals beddenmaker Casper) terugkomen van deDirect-to-Consumer-verkoop.零售商,在线零售商,kunnen甚至额外促进geven aan de omzet。在veel gevallen中,面食在口头上是非常重要的。《直接面向消费者》是《toeilijker dan gedacht》。

亚马逊网络服务

亚马逊是由van een webwinkel经营的,而不是由voor anderen ook做的。床是在(网上)零售。Maar Amazon heeft jarenlang verlies gedraaid。亚马逊河流域的Analisten zagen het zelfs阴沉。

达尔纳在管理范亨格维恩的过程中失去了那份工作。云计算,即亚马逊网络服务(AWS)。Ook daarin zijn ze degrootste ?,满足33%,净zoveel number 2(微软)en 3(谷歌)bij elkaar。AWS服务器的操作(voor een gedeelte)。AWS是veel meer dan alleen maar een云平台:提供多样化的andere dingen aan zoals人工智能工具和地质数据库。

Uitbreiden

最重要的是:亚马逊大型超市(Whole Foods)、米高梅(MGM)在第一平台上启动了第一医疗。奥普·赫比·范·创新是亚马逊的奇思妙想。德Dash-buttonmaakt het bestellen van bepaalde快速消费品A-merken makkelijker。Hetbezorgen /无人机-即使是怀疑论者的媒体- komt dit jaar eindelijk van de grond, zo vertellen网站als Tweakers。奥赫特·格比德·范·五金赫本·泽环overgenomenvoor 1 miljard en daarnaast mag je natuurlijk de ontwikkeling van语音助手Alexa niet over het hoofd zien。

恩丹科曼我们nu meer bij de reden van de aankoop van iRobot。

(“问题者”遇到了bezorging、vakbonden、en rechtsaken achterwege、alsmede de boot van Jeff Bezos、zijn scheiding en de ruimte-spelletjes遇到了de andere miljardairs。)

Alexa是一个语音助手

Alexa甚至是van de manieren waarop亚马逊probeert het bestellen makkelijker te maken。遇到了德的语音助手坤杰ook allerlei硬件,zoals ook de Roomba。trouwen, ook daarvoor hebben ze iRobot niet nodig,想要让我的世界在我的语音助手Alexa上变得更简单。

是的,他在van Roomba的数据上。即使是zuiger maakt Een kaart van de kamer机器人,也有它的装置和程序。机器人maakt dus een internne kaart van welke stukken nog niet bekend zijn。Daar lijkt het om te gaan。Hoe zo 'n kaart eruit zietzie我昨天.De kaart kan worden gemipuleerd, zodat Roomba ergens wel of niet komt。

亚马逊daar nu aan有多大?

亚马逊登陆Astro geïntroduceerd。太空是een kleine机器人op wielen die een aantal dingen kan。在twerp的Qua ontwerp: denk aan een model ouderwetse Philips stofzuiger遇到daarop een beeldscherm en zelfs een periscoop。Astro kan je dingen brengen (die iemand anders in de houder zet(“Breng Thomas een biertje”)),het huis in de gaten houden,娱乐afspelen zo voort。我们在赫斯特的赫斯特的赫斯特的赫斯特的赫斯特的赫斯特。CNN heeft德天文学indertijd onde loep基因组宇宙的机器人。

En daar staat het dan ook:

然后,你将带Astro参观你的家,这样它就可以绘制空间地图,就像Roomba一样,你可以给房间命名,甚至可以调整障碍物。您还可以选择阻止某些区域,以禁止Astro导航那里。

Het gaat om de kaarten

我们遇到了天文学家,甚至是moet doen,甚至是heet huis laten zien。Net zoals Roomba moet Astro kaart hebben van de kamers om te kunnen navigeren。就像belangrijke driver te zijn一样。Natuurlijk lees je meer opties, zoals het niet alleen in kaart brengen van vloer oppervlak maar ook inhoud van hheis(门middel van de camera in Astro en stofzuigers), maar dit is zeer waarschijnlijk dé drijfveer。想要Roomba heeft die kaarten。这将是我们在天文学上的学习,天文学上的学习。Het gaat om Het versterken van in dit geval de domotica-diensten van Amazon。

Mag dat zomaar吗?

丹·德·弗拉格的佐玛尔坎!斯利姆·斯佩伦·丹·沃肯·泽遇到了他的妈妈凡·吉马克。Alexa luistert ook altijd omdat deze moet reageren行动突击队“Alexa”。De rest van De conversatie en metadata (wie/wat/waar/wanneer) gebruiken ze niet (volgens eigen zeggen)这是一个叫van dit sorort databestanden de natte room van een marketer en de angstroom van een privacywuste burger的网站。De weerstand in De maatschappij (De wal) keert in the geval ook het schip。你想要什么?你想要什么?

Maar是一个容易传染的人令人毛骨悚然的这是什么意思呢?我是什么意思呢?

米尔数据!

Maar Amazon将米尔。贝索斯是一个健康数据的创造者(Luxaflex/亨特·道格拉斯)。完成了最新的检验数据和检验结果。Eng吗?“这是你的生日。”

Luister hier naar de uitzending van方向Zakendoen瓦尔伊克会见了演讲者托马斯·范·济吉尔·希尔。

Wat vind je van deze aankoop van Amazon?通过hieronder的反应物来实现hoor het graag。