社交媒体

我的领英帖子?这是杠杆

0

我很喜欢LinkedIn,我很喜欢我的网络。这是奥古斯都·格布鲁里克特的社交网络。Toch hode ik steeds vaker dat mensen iedere dag iets op LinkedIn post。让我开始我的旅程:看我的平台halen?什么东西能把我的身体从你的身体里拉出来?我是这样的,我是这样的,我是这样的!

90达内98039印数

我们可以在领英上看数据,甚至看统计数据。该平台是beschikbaar在2021年的200 landen en738年miljoen gebruikers.那是在2015年,toen er nog 414 miljoen gebruikers opzaten, dus flink gestegen。我爱你,我爱你,我爱你!hohet algorithm van linkedlwerkt甚至已经走到了geheim的前面。En toch heb ik een poging gedaan om het te kraken。iedere dag posten dé manier om het algoritme te verslaan?

Ik platste van 1 t/m 31 augustus iedere dag een bericht op mijn persononlijke profile op LinkedIn。窟dat opleverde吗?Ik neem voor de beeldvorming een termijn van 90 dagen, zodat je goed kunt zien hoe mijn data er uitzagen在de maanden voordat Ik iedere dag een bericht ging posten。Zoals je in de grafiek hieronder ziet,是het aantal impressions van mijn berichten aanzienlijk gestegen, net als het订婚。

Impressies LinkedIn。

nukan deze stijging自然lijk puur toeval zjn。我在这里,即使是在一个国家,门森,我也会死,我的祖国,我的祖国,我的祖国。在订婚的时候,在马丹的时候,在马丹的时候。它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是,它的意思是。

De uitschieters

Ik heb wel even paar uitschieters gehad。《post hieronder het het》收到了19.321个印象,188个反应和44条评论。Ik merk er dagen后来nog steeds het effect van。

贴在erernis上面贴在even上面。

我明白了,我给你留下了很深的印象。Opvallend:在verschillende vormen op LinkedIn gedeeld中,它是een oudikel en ik heb het al een aantal keer eerder。Maar het heeft het nog noit zo goed gedaan。

Post over artikel op Frankwatching over gelukkig huwelijk tussen marketing en sales。

Tegelijkertijd waren ' er ook geneg berichten waarvan ik dacht ' hier gaat veel op gereageerd worden ' en dan是那个niet zo。尼克,反应真快。安德斯坦·贝里希特有729次进球。

广告文案het onderwerp waar je over schrijft leuk moet vinden。

Maar goed,数据是één,什么heb ik er verder uitgehaald?

  • 矫饰的nieuwe klanten
  • 101年nieuwe volgers
  • 搜索结果中的Vaker voorkomen

这是leerde van iedere dag op LinkedIn的帖子

zjn mijn学问van deze manand ?

  • 朗格·贝里希滕van maximaal 3 para rafen doen het better dan korte贝里希滕。
  • Berichten die persononlikzjn, doen het het et最好。我在het woordje ' even '上的帖子甚至让我感到沮丧。Ik heb ook een bericht gemaakt over de zoektocht naar mijn niche。Die deden het veel好于berichten waarin ik bijvoorbeeld een artikel deelde。
  • Tags zijn handig, maar niet noodles zakelijk voor even groot bereik。在mijn best presterende berichten heb ik niemand getagd。
  • Mijn best presterende berichten bevatten geen links。Niet in het bericht en Niet in de comments。MAAR…这是bericht platste geen bereik hadden的一个很好的链接。Ik laat dit los。Als ik geen link hoef te gebruiken,第一。有好就有坏,有坏就有坏。出席安德利果汁Hootsuite在反应的山丘上,没有比这更好的了。
  • 这是我的一切,我的一切,我的一切。Bij mij werkte het het beste als ik vroeg在德奥切特瓦特广场,écht vroeg。周末休息。Berichten die ik half verwege de dag platste haden vaak een stander bereik。

这是在实验中得到的结果。这是一个巨大的,绝对的。Ik heb niet met alle soten content getest, #hashtags niet meegenome等等。我想要的是我想要的是我想要的。dararover后来nog wat meer。

通过LinkedIn kreeg ik nog een aantal vragen在我的实验。Die beantwoword ik graag。

在这个地方有多少根链?

“本我的书窟的benieuwd het insluiten van链接hebt gevonden het toevoegen van甚至链接als eerste发表评论。我很担心我的家乡会得到帮助,这是什么意思?”

Bij mij是het niet zo这些帖子在het bericht geen bereik meer hadden遇到了甚至联系。welpresteerden de posts zonder link het beste。Ik zou hier vooral mee experimenteren。

geen foto gebruiken?

“赫特·贝里克·范·贝里奇滕遇到的福托比丹·佐德更好吗?””

是啊,照片更符合照片的要求。这是我的天堂,我的天堂。Dit bericht hieronder有4142次进球。Je ziet dat zolang het maar相关的是en mensen erop reageren, Je post echt wel gezien word。在这个实验中,有一个相互作用的因子。

Post over het zoeken naar een niche。

Wanneer zag je效果?

“Na hoeveel dagen zag je meer bereik/reacties?”En kun je ook zien of mensen je更新op " negeren " hebben gezet?”

那一刻,本·阿里·图森达格·24诺格·特鲁格·扎克·纳尔特·乌德·尼弗。Op je andere vraag kan ik geen antwoword geeven helaas。这一切的一切就是en hoe Ik daarachter kan komen。一切都好,一切都好,一切都好!

Impressies LinkedIn。

他是leuk吗?

“我是我的兄弟,我的兄弟,我的兄弟。能量?我能不能把我的脚踩在脚下?Voelden berichten soms nutteloos?”

我的爱,我的爱,我的爱,我的爱,我的爱,我的爱,我的爱nét我的爱,我的爱。Sommige berichten moesten suit m ' tenen komen。

安·德·安德雷·康德,康德,康德,fijn,那,iedere, dag, en,时刻,有了,te, schrijven。这是一个很好的机会,这是一个很好的机会。索姆斯克莱因,索姆斯格鲁特。有一半的乌尔特耶有一半的乌尔特耶有一半的乌尔特耶。De ene dag有ik binnen 10分钟,甚至bericht online staan en op andere dagen moest ik eerst inspiren。

你是说我爱你吗?

我的建议是在领英上吗?Daar kan ik geen eendidig antwo word op geven。这是什么意思呢?米尔zichtbaarheid吗?米尔领导?Nieuwe connecties吗?门,我的门,我的门,我的门,我的门,我的门,我的门,我的门,我的门。

Maar ik geloof niet dat iedere dag posten bij idereen past en the altijd het meeste oplevert。Zoals ik eerder al schreef, merk ik van een aantal berichten die het heel goed hebben gedaan nog steeds effect。Dus ik kan me voorstellen说我每周会遇到2-3个kwalitatieve帖子,hetzelfde kunt bereiken als会iedere dag posten。Daar ga ik voor。

领英怎么样?这是怎么回事?Laat het weten via de reacties hieronder。