社交媒体

Snapchat: 10 interessante feiten op een rij[信息图表]

0

Ben jij bekend遇到Snapchat?这个平台是遇见名字populair在jongeren, maar steeds meer bedrijven zien de mogelijkheden om Het middel在te zetten voor hun marketingactiviteiten。Snapchat现在流行吗?En voor wie这有趣吗?在deze信息图vind je de twoorden op deze en andere vragen。

Snapwat吗?

Voor de lezers onder on die nog niet zo bekend zjn遇见Snapchat, volgt een korte uitleg。Snapchat甚至是移动应用waarmee je content(看wel snaps genoemd) kunt delen遇到je volgers。内容是什么?遇见了verschillende滤波器。Het verschil遇见andere socialmedia-platformen, zoals Instagram,是dat de geplaatste视频,照片的een bericht slechts voor korte tijd beschikbaar是。绿色自动实现第二。

Feiten en cijfers

Nu je weet wat je met het platform kunt, delen we甚至aantal interessante feiten cijfers over het gebruik van Snapchat。德泽统计肯兹金verzameld门Oberlo, die ze visueel verwerkt heeft在de understandande信息图。

视觉上的飞跃超越了现实花呢夸塔尔van dit jaarop Snapchat zo 'n 347 miljoen gebruikers werdwijd dagelijks actiefzijn。Dagelijks worden meer dan 210 miljoen snaps gepubliceerd en gedeeld。

Maar voor welke bedrijven这个平台感兴趣吗?Gezien het feit dat met name jongeren actief zijn op het platform, 6 op de 10 Amerikaanse jongeren tussen de 13 en 24 jaar heeft een Snapchat-account,是deze app interessant voor merken en organisation die zich met hun producten en/ diensten richten op jongeren。Denk aan千禧一代Z. 4 op de 10 Snapchat-gebruikers geeft aan dat zij merken of bedrijven hebben ontdekt door bekende Snapchat-gebruikers en geplaatste berichten op het platform。

你说的是什么?你说的是什么?卷轴dan naar beneden om de infographic te bekijken。Klik op de afbeelding voor even groter范例。

snapchat -统计甚至信息图。

Ben je甚至liefhebber van信息图表?Volg dan de hele serie信息图表的一天Hierin bespreekbianca van de Ketterij elke keer甚至相关的信息图。