Customermanagement

Eindelijk overzicht: DDMA brengt会话- en语音-landschap在kaart

0

语音对话在市场营销领域中占有一席之地。航海的门,声音的对话,甚至是持久的。Hoe krijg je houvast, waar staan we nu en waar gaat het naartoe?

声音:van smart assistenten naar klantenservice

声音在耳朵里很重,甚至在耳朵里也很重。即使是在de zin van dat het kanaal脚跟anders wordt ingeet dan men aanvankelijk erst dacht。Om in kaart te brengen hoe voice nu eigenlijk zijn plek heevonden binnen de marketingsector,介绍DDMA commission voice het平台声音景观.即使交互的landschapskart死去即使duidelijk beeld schept van hoe de voice sector在elkaar steekt en de partijen die erbij betrokken zjn。Je krijgt hiermee ook een beeld van de topassingen die het kanaal sinds het开始het voortgebracht。

Drie jaar terug是荷兰市场部门hét nieuwe kanaal binnen的声音。谷歌en Alexa lanceerden eindelijk hun langverwachte voice-assistenten在荷兰en de eerste bedrijven开始volverwoting aan hun飞行员。Voor veel组织黯淡的声音,应用Voor eerste stter实验遇到的声音。

Inmiddels blijkt de échte用例vopendelijk te zitten op het gebied van klantcontact en customer service。聪明的助手会使你更加聪明。Bovendien maken ze deel uit van de oorspong van het kanaal voice en worden ze - weliswaar op minder grote schaal dan verwacht nog steeds gebruikt。

锄痘和丹怒相遇了语音binnen de营销部门?Het kanaal是namelijk zeker niet uit Het vakgebied verdwenen。Na de eerste hype是一种声音,在中间,甚至,vorm van,对话,geworden die, zich veel, meer, richt, op, praktische,在经过的,van。Denk bijvoorbeeld aan klantenvice -afdelingen通过chat de vragen van klanten beantwoorden的声音死去。

的声音

语音和对话的AI是非常重要的

语音部门的重要性使巨大的技术和服务成为可能。在瑞典,你能看到什么吗?Maar voice gaat veel verder dan allen杠杆者。这片土地是潜水者的摇篮。最优秀的学者都遇到了教育项目的最佳大学。Verder bestaan er veel lokale en international voice communities。En misschien wel het belangrijkste: er zijn natuurlijk外观/opdrachtgevers语音技术服务。

Je kunt het landschap verdelen in 3 hoofdcategorieën:

  • 智能assistenten
  • 服务操作
  • 综合的东西

Die uititindelijk weer zijn onderverdeeld inde volgende 5 subcategorieën:

  • Technologie-aanbieders
  • Service-aanbieders
  • Opdrachtgevers
  • Onderzoek
  • 社区

Verkennen, inspireren en ' opscheppen '

De landschapskaart是handig voor opdrachtgevers die voice als nieuw kanaal willen verkennen, maar nog niet zo goed weten waar ze moeten开始。Maar ook voor technology - en service aanbieders zelf是de kaart interested。Omdat deze interef是kunnen ze hun organisation zelf aan de kaart toevoegen kunnen ze potentiële opdrachtgevers直接在huis hebben的laten wat ze。Tegelijkertijd kun je als opdrachtgever die voice al implementeert je voice应用late zien en灵感bieden voor anderen。

声音landschap 2022

平台是natuurlijk pas net gelanceerd, dus nog lang niet alle partijen binnen Het语音vakgebied staan op de kaart, maar daar komt binnenkort漫步在。Uiteindelijk是het de ambitie te komen tot een volledig platje van de voice/conversation ai部门。是什么意思?Dan kun jij je有组织的zelf aan de kaart to evogen。

De toekomst van voice

即使是在巨大的压力下,我们也要用对话和声音。De komende jaren zullen De对话ai工具gebruikers nog更好的kunnen begrijpen en nog更好的kunnen antwoorden op hun vragen。大语言模型:het vermogen om deze vragen te voorspellen gaat ook groter worden door de opkomst van大语言模型。Dit gaan we vopendelijk terugzien in hetKlantcontact voor voice en chat